Milyen eszközt vásároljak mobilnethez?
Sajnos olyan helyen lakom ahol a mobilnet az egyetlen megoldás. A DIGI-től kaptam sim-kártyát, viszont eszközt nem tudtak biztosítani. Egy kis szobában szeretném használni a mobilnetet, az érdekelne, hogy milyen költséghatékony megoldás létezik erre. Fontos, hogy nem kizárólag egy eszközről szeretném használni, ezért hotspot szerű megoldást keresek, router stb.
A válaszokat köszönöm!
Én beraknám egy dual simes telefonra, és arról osztanám a netet!
Nekem nincs bekötve net, így csinálom.
A térerő nem probléma, egyszerűen csak a ház nem alkalmas a vezetékes netre.
Tudnál esetleg konkrét példát ilyen készülékre mondani? Nem vagyok valami tájékozott ebben a témában.
Ez például jónak tűnik: [link]
Arra kell figyelni, hogy a másik hárommal ellentétben a Digi az 1800 MHz-en sugároz, úgyhogy ezt a sávot kell tudnia, hogy fel tudjon csatlakozni rá. Amit linkeltem az tudja. Egy hátránya van, hogy 100-as LAN port van rajta, de azt mobilnettel soha nem fogod elérni, így csak akkor lehet gond, ha gépek között másolnál nagy fájlokat.
Köszönöm szépen a választ!
Valószínűleg a nagy fájlokkal nem lesz probléma, mert tényleg csak átlag felhasználásra lenne :)
Buta kérdés, de a SIM kártyán kívül kell még valami, vagy anélkül is tudom használni?
Egy Nokia banánteló aka 8110 4G is megteszi. De bármilyen teló megteszi, ami wi-fi és hotspot funkciót tud. SIM a telóba és kész mást nem kell csinálni.
Ugyanaz, mint amikor a telódba SIM-et teszel, csak itt ezzel nem lehet telefonálni, csak adat jön és megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!