Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen eszközt vásároljak...

Milyen eszközt vásároljak mobilnethez?

Figyelt kérdés

Sajnos olyan helyen lakom ahol a mobilnet az egyetlen megoldás. A DIGI-től kaptam sim-kártyát, viszont eszközt nem tudtak biztosítani. Egy kis szobában szeretném használni a mobilnetet, az érdekelne, hogy milyen költséghatékony megoldás létezik erre. Fontos, hogy nem kizárólag egy eszközről szeretném használni, ezért hotspot szerű megoldást keresek, router stb.

A válaszokat köszönöm!

2022. márc. 21. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Én beraknám egy dual simes telefonra, és arról osztanám a netet!

Nekem nincs bekötve net, így csinálom.

2022. márc. 21. 20:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs dual-sim telefonom. Azért köszönöm a választ!
2022. márc. 21. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Bármilyen 4G képes modem, aminek van hotspot funkciója és persze független. Az se baj, ha van külső antennája, vagy lehet csatlakoztatni hozzá, mert ha olyan helyen vagy ahol nincs vezetékes net, a mobil térerő is gyenge lehet.
2022. márc. 21. 20:24
 4/8 A kérdező kommentje:

A térerő nem probléma, egyszerűen csak a ház nem alkalmas a vezetékes netre.

Tudnál esetleg konkrét példát ilyen készülékre mondani? Nem vagyok valami tájékozott ebben a témában.

2022. márc. 21. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez például jónak tűnik: [link]

Arra kell figyelni, hogy a másik hárommal ellentétben a Digi az 1800 MHz-en sugároz, úgyhogy ezt a sávot kell tudnia, hogy fel tudjon csatlakozni rá. Amit linkeltem az tudja. Egy hátránya van, hogy 100-as LAN port van rajta, de azt mobilnettel soha nem fogod elérni, így csak akkor lehet gond, ha gépek között másolnál nagy fájlokat.

2022. márc. 21. 20:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Valószínűleg a nagy fájlokkal nem lesz probléma, mert tényleg csak átlag felhasználásra lenne :)

Buta kérdés, de a SIM kártyán kívül kell még valami, vagy anélkül is tudom használni?

2022. márc. 21. 20:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy kell -e még valami a SIM kártyán kívül :D
2022. márc. 21. 20:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy Nokia banánteló aka 8110 4G is megteszi. De bármilyen teló megteszi, ami wi-fi és hotspot funkciót tud. SIM a telóba és kész mást nem kell csinálni.

Ugyanaz, mint amikor a telódba SIM-et teszel, csak itt ezzel nem lehet telefonálni, csak adat jön és megy.

2022. márc. 22. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!