YouCut nevű, play áruházból letöltött, ellenőrzött videoszerkesztővel szerkesztett videómért miért figyelmeztet a facebook?
Van benne mindenféle eszköz, vágás, fények változtatása, miegyéb, és van benne ingyenes zenei aláfestés, egyiket ami az adott videómhoz passzolt, kiválasztottam, majd feltöltöttem a face-re. Ott megjelent egy kispiros, hogy védett hangfájlt használok, töröljem.
Nem értem, ha az app nem kér ezért díjat, vagy ki tudja, lehet jogdíjakat fizet, de a felhasználóknak ingyenes, akkor engem milyen alapon figyelmeztet a facebook?
A használata magán célra ingyenes. Ha közzé teszed akkor már nem.
Megvásárolod.
Értem, köszönöm.
A videót én készítettem, csak vágtam a programmal, lassítottam és választottam egy zenét, ami ingyenes volt. Nem volt info más, az sem, hogy fizetni kell ebben és ebben az esetben. Sőt, azonnali Facebook megosztást tett lehetővé.
Fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!