Milyen Telegram csoportokban vagytok benne?
Figyelt kérdés
Letöltöttem és regisztráltam, és csatlakoznék egy két csoporthoz. Szóval ti milyen csoportokban vagytok benne? Ha publikus akkor akár linket is írhattok😅.
Előre is köszi a választ.
2022. márc. 17. 07:04
3/3 anonim válasza:
csak saját, privát csoportokban. többnyire egy-egy nagyobb vagy hosszabb témának szoktam nyitni egy külön csoportot, hogy átláthatóbb legyen. ez akkor is igaz, ha több családtagot vagy ismerős érint.
messengert már szinte egyáltalán nem használom, szóval az ottani csoportokhoz hasonlóan működik ez nálam is.
publikus csoportokban nem vagyok benne.
ellenben vannak publikus csatornák, amikhez csatlakoztam (de ott ugyebár csak megfigyelőként vagyok), pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!