Messengeren ha valaki üzeneteit figyelmen kívül hagyom, de elolvasom, azt látja?
Figyelt kérdés
Köszönöm2022. márc. 14. 20:47
5/14 anonim válasza:
Hiába hagyod figyelmen kívül, mert ha elolvasod akkor "látta" jelzést ír a másik félnek.
Csak kiegészítőkkel tudod megakadályozni, hogy másképp legyen
pl
6/14 A kérdező kommentje:
Most akkor melyik?
2022. márc. 15. 11:59
7/14 Szirty válasza:
Látni úgy is lehet hogy nem olvasod el. De elolvasni nem lehet úgy hogy nem láttad.
Ebből szerintem az következik, hogy a szoftver csak a "látta" jelzést tudja adni. Hogy tényleg el is olvastad vagy nem, azt nem tudja megállapítani.
8/14 anonim válasza:
Tehát. Visszatérve. Csak külön bővítményekkel, kiegészítőkkel, +android alkalmazással tudod úgy elolvasni, hogy a másik félnél mégsem a látta jelzés lesz,hanem pl szürke, vagy fehér kör.
Én mondtam :)
9/14 A kérdező kommentje:
Akkor miért írja a messenger hogy ha válaszolok akkor látni fogja hogy elolvastam? 🤔
2022. márc. 15. 16:42
10/14 anonim válasza:
Az az engedélykéréseknél van. Olyan esetben, amikor még nem volt beszélgetés csak pl ő először írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!