Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Törölt messenger üzenetet...

Törölt messenger üzenetet miért nem látom?

Figyelt kérdés
Próbáltam felgörgetni egy beszélgetésben és egy ideig fel is tudtam de egy idő után megáll mintha az első üzenetünkhöz érnék. A fejlécben jelzi is a profilképét alatta a nevet … mintha onnan indulna pedig még előtte is voltak üzenetek. Nem cseréltem telefont, a másik személy nem csinált új facebookot és nem én töröltem ki valamilyen okból. Pár hónapja még ott volt a teljes beszélgetés. És még azt sem írja ki hogy “visszavont üzenet vagy ilyesmi” mintha soha nem is lett volna ott. Mi lehet az oka?
2022. márc. 12. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Dehát az irod törölt
2022. márc. 12. 19:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Igaz hulyen fogalmaztam bocsanat
2022. márc. 12. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet nagyon alapvető kérdés, de van internetkapcsolatod? Olyankor szokott ez előfordulni, amikor nincs.

Illetve esetleg próbáld meg másik eszközről vagy indítsd újra a telefonodat. Ha egészen biztosan nem törölted a beszélgetést, akkor megvan valahol.

2022. márc. 12. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!