Törölt messenger üzenetet miért nem látom?
Figyelt kérdés
Próbáltam felgörgetni egy beszélgetésben és egy ideig fel is tudtam de egy idő után megáll mintha az első üzenetünkhöz érnék. A fejlécben jelzi is a profilképét alatta a nevet … mintha onnan indulna pedig még előtte is voltak üzenetek. Nem cseréltem telefont, a másik személy nem csinált új facebookot és nem én töröltem ki valamilyen okból. Pár hónapja még ott volt a teljes beszélgetés. És még azt sem írja ki hogy “visszavont üzenet vagy ilyesmi” mintha soha nem is lett volna ott. Mi lehet az oka?2022. márc. 12. 19:12
2/3 A kérdező kommentje:
Igaz hulyen fogalmaztam bocsanat
2022. márc. 12. 19:57
3/3 anonim válasza:
Lehet nagyon alapvető kérdés, de van internetkapcsolatod? Olyankor szokott ez előfordulni, amikor nincs.
Illetve esetleg próbáld meg másik eszközről vagy indítsd újra a telefonodat. Ha egészen biztosan nem törölted a beszélgetést, akkor megvan valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!