Ha tegnap előtt letiltott az Instagram 1 napra, majd feloldottak, és tegnap este újra tiltottak ennek mi lehet az oka?
Posztjaim nincsenek, tehát gyanítom nem mentem szembe irányelvekkel.Nem csináltam igazából semmi olyat, amit eddig ne tettem volna, tehát nem észlelhet idegen tevékenységet vagy ilyesmi. Lehet, hogy valaki pikkel rám és folyamatosan jelentget? Vagy egy jelentés miatt még nem tiltanának le?
És ha esetleg sokszor lefutjuk még ezt a kört, mi lehet a legjobb módszer arra, hogy megtudjam, mégis mi a tiltás oka?
Mert gépi intelligenciát használnak a szűréshez. És hát még ez nem tökéletes. Pl. minden ami pedofil tartalomra, kiskorúaknak bátnó tartalomra stb. utalhat arra tilthatnak. Egyszer volt valami videó kb. egy éve, amit pedofil tartalomnak nézett (hát eléggé határeset volt a videó) és mindenkit aki csak megosztotta, vagy tovább küldte örökre tiltottak.
Meg esetleg nézd meg, hogy nem jelöltél-e be túl sok embert követésre, mert engem azért szoktal tiltani ha egyszerre 35-40 embert jelölök be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!