Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Feltölthetem az anyagot egy...

Feltölthetem az anyagot egy másik torrent oldalra? (lent)

Figyelt kérdés

Tehát ha letöltök x oldalról egy torrentet pl. Pdf formában, az anyagból készíthetek saját torrentet, hogy feltöltsem egy másik torrent oldalra? Vagy ezt is büntetik?

A pontszerzés miatt gondoltam erre.

2022. márc. 8. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az adott oldal feltöltési szabályzata (+ nem eredeti/scene release szabály, + dupe korlátozás + tiltólista; jó esetben ez mind egyben van) az irányadó, erre itt ilyen általánosságban nem fogsz hasznos válaszokat kapni.

Ha csak abból az alapelvből indulsz ki, hogy a tartalom úgy képes terjedni, hogy azt újra és újra több helyen osztják meg (töltik fel), nyilván ez a normális dolog, hogy ami nincs fent valahol, azt te elérhetővé teheted.

2022. márc. 8. 15:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg kell nézni az adott oldal wikijét, mit engednek, mit nem.
2022. márc. 8. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem módosítod felteheted. Leszeded, csinálsz róla egy torrent fájlt a másik oldal trackerjèt megadva ès ha amott megfelel a szabájzatnak ( Release, formátum, fájltipus ) akkor mehet is fel. Ha nem ugyan az a neved, a kutya meg nem mondja hogy te vitted át, kivève ha ugyan az üzemelteti az oldalt, mert akkor ő látja hogy egyezik az ipcímed a kèt oldalnál.
2022. márc. 9. 08:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Bele gondoltam abba is, hogy szerintem sokan csinálnak olyat, hogy saját torrent fájlt hoznak létre egy letöltött anyagból.

Hiszen egy anyagnak valahogy terjednie kell. :)

2022. márc. 9. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Ahoz hogy feltölthesd valahova máshova, mindenféleképpen kell egy új torrent fájlt létrehoznod a letöltött anyagról.
2022. márc. 9. 13:36
 6/6 A kérdező kommentje:
#5, köszönöm szépen a válaszod! :) Igen, gondoltam, hogy torrent fájlt létre kell hoznom, csak nem értettem, hogy egyes oldalakon miért írják azt a szabályzatban, hogy nem szabad máshova feltölteni, de gondolom, azt arra értik, hogy más trucker címével ellátott torrent fájlt nem szabad máshova feltölteni.
2022. márc. 9. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!