Feltölthetem az anyagot egy másik torrent oldalra? (lent)
Figyelt kérdés
Tehát ha letöltök x oldalról egy torrentet pl. Pdf formában, az anyagból készíthetek saját torrentet, hogy feltöltsem egy másik torrent oldalra? Vagy ezt is büntetik?
Az adott oldal feltöltési szabályzata (+ nem eredeti/scene release szabály, + dupe korlátozás + tiltólista; jó esetben ez mind egyben van) az irányadó, erre itt ilyen általánosságban nem fogsz hasznos válaszokat kapni.
Ha csak abból az alapelvből indulsz ki, hogy a tartalom úgy képes terjedni, hogy azt újra és újra több helyen osztják meg (töltik fel), nyilván ez a normális dolog, hogy ami nincs fent valahol, azt te elérhetővé teheted.
2022. márc. 8. 15:12
2/6 anonim válasza:
Meg kell nézni az adott oldal wikijét, mit engednek, mit nem.
2022. márc. 8. 18:33
3/6 anonim válasza:
Ha nem módosítod felteheted. Leszeded, csinálsz róla egy torrent fájlt a másik oldal trackerjèt megadva ès ha amott megfelel a szabájzatnak ( Release, formátum, fájltipus ) akkor mehet is fel. Ha nem ugyan az a neved, a kutya meg nem mondja hogy te vitted át, kivève ha ugyan az üzemelteti az oldalt, mert akkor ő látja hogy egyezik az ipcímed a kèt oldalnál.
2022. márc. 9. 08:16
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Bele gondoltam abba is, hogy szerintem sokan csinálnak olyat, hogy saját torrent fájlt hoznak létre egy letöltött anyagból.
Hiszen egy anyagnak valahogy terjednie kell. :)
2022. márc. 9. 12:40
5/6 anonim válasza:
#4 Ahoz hogy feltölthesd valahova máshova, mindenféleképpen kell egy új torrent fájlt létrehoznod a letöltött anyagról.
2022. márc. 9. 13:36
6/6 A kérdező kommentje:
#5, köszönöm szépen a válaszod! :) Igen, gondoltam, hogy torrent fájlt létre kell hoznom, csak nem értettem, hogy egyes oldalakon miért írják azt a szabályzatban, hogy nem szabad máshova feltölteni, de gondolom, azt arra értik, hogy más trucker címével ellátott torrent fájlt nem szabad máshova feltölteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!