Gamil levelezőben van lehetőség pl: promóciók mappa egy az egyben kiürítésére? Vagy csak laponként 50 levelet lehet kattingatni törölni?! 97%-ban betelt a fiókom, régebben nem nagyon törölgettem.. :/
Nekem is volt ilyen. De valóban ha kitörölsz pár 100 levelet az semmit nem jelent, csak amihez vannak csatolmányok. Abból töröltem ki jópárat és lett mindjárt szabad helyem.
Sajnos amúgy ilyet funkció nem hiszem, hogy van, hogy a promó mappát egy az egyben lehessen törölni. Lehet biztonsági okok miatt sincs ilyen funkció.
De van ilyen funkció. A kis négyzettel ahol a kijelölést választod, azt mondod, hogy összes, és erre megjelenik egy színes sor a levelek felett, ahol rákérdez, akarod-e valóban az összeset kijelölni, esetemben mind a 8465-t. Ha ott azt mondod igen, minden Promóciók levelet kijelöl és ha utána törlöd a törlés ikonnal, akkor a kukába kerül minden levél. Utána a kukát is üríteni kell, hisz addig nem tűnik el teljesen a levél, a helyet tovább foglalja.
Bár tény, hogy tényleg nem ezek a levelek foglalják el a tárhelyet.
Úgy van, hogy mikor beírod, hogy milyen üzeneteket keresel, akkor balra fent is lesz egy jelölő négyzet, ha azt bejelölöd, akkor az üzenetlista felett megjelenik egy felirat (nekem angolul), hogy
Select all conversations that match this search
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!