Ha egy felhasználó letiltott Discord-on, akkor egy új accounton is tiltva leszek?
Figyelt kérdés
Letiltott egy felhasználó, aki fontos volt nekem, szóval inkább csináltam egy másik accountot, hogy még véletlen se kerüljek vele kapcsolatba. Egy közös szerveren vagyunk, csak kíváncsiságból a nevére kattintottam, és azt írja a discord, hogy "profil vagy banner betöltése sikertelen", de mindenki mást meg simán mutat. Most akkor ezen az accounton is le vagyok tiltva? Fura, mert ilyenre nem is gondoltam hogy létezne... Vagy lehet hogy azóta ő is elhagyta a szervert, nem tudom mert nem is látom hogy online lenne (elérhetetleneket meg nem tudok megnézni)2022. márc. 7. 12:30
2/3 anonim válasza:
Bugos szar, nem jelenti, hogy letiltott.
3/3 A kérdező kommentje:
azóta már rájöttem, elment a szerverről és egyik accommal sem áll barátságban, szóval ilyenkor a discord elrejti a profilját és akkor sem enged üzenetet írni ha nem tiltott le.
2022. márc. 8. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!