Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Facebook a fenti toolbar-t...

A Facebook a fenti toolbar-t átrakta oldalra, hogy tudom visszarakni?

Figyelt kérdés
Bejelentkezek facebookba számítógépen, azt mondja, hogy innentől oldal lesz a toolbar ami eddig fent volt. Ezen van a chat, események, csoportok stb ikonjai. Vissza akarom csinálni mert idegesít de nem találok erre lehetőséget. Van rá mód egyáltalán?

2022. márc. 5. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem a felhasználó dönti el, ha a Facebook átrakta. Elég egyértelmű az üzenet is, hogy "innentől itt lesz", nem pedig "ha szeretnéd, állítsd vissza a régi kinézetre".
2022. márc. 5. 17:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor az anyja keservit Zuccnak már komolyan. Mondjuk nem a világ vége csak teljesen indokolatlan és felesleges kényelmetlenséget okoz. De akikkel beszéltem ismerős azoknak ez nem történt meg, szóval lehet csak vmi social experiment velem szemben, mert fontos vagyok.
2022. márc. 5. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem vált át egyszerre 2 milliárd felhasználó fiókja, mert képtelenség. Van egy pár hetes periódus amíg átáll mindenkié.
2022. márc. 5. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!