Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a YouTube-on felfüggesztik...

Ha a YouTube-on felfüggesztik a fiókomat, akkor mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

[link]

Az itt látható szöveget elolvastam. Az E-mailemre ezt szoktam kapni: ,,Ha a csatornádat a szerzői jogok megsértése miatt távolították el, akkor sajnos nem tudjuk feldolgozni a fellebbezésedet."

Hogyan tudok most lejátszási listát létrehozni?

2022. márc. 4. 15:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy másik fiókból, ha kitiltottak.
2022. márc. 4. 16:02
 2/6 A kérdező kommentje:
A YouTube-on nincs olyan, hogy regisztráció. Nem akarok új G-mail fiókot csinálni!
2022. márc. 5. 11:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudod használni a szolgáltatást, mivel az összes Google termék ugyanabból a fiókból érhető el.
2022. márc. 5. 11:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha a Google-lal fel tudnám venni a kapcsolatot akár telefonon, akár Email-en, akkor mindennek az okát elmagyaráznám. Két figyelmeztetés között nem töltöttem fel semmit, legfeljebb volt valami, amit az első figyelmeztetésnél még nem fedeztek fel.
2022. márc. 5. 15:37
 5/6 Shaddark ***** válasza:
100%

Az a baj, ez egy automatizált rendszer.

A scripteknek hiába magyarázkodsz. Ha fizetős felhasználó vagy, van rá esélyed hogy ügyintéző foglalkozzon veled személyesen, de egy ingyenes fiókhoz nem dedikálnak ki ügyintézőt szerintem.

De azért próbáld meg, hátha...

2022. márc. 7. 10:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha valakinek csak egy mobilja van, s két fiókfelfüggesztés után egy 15 percnél hosszabb videót akar feltölteni, akkor az egy évig unatkozik.
2022. júl. 11. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!