Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon a név mellé, és a...

Facebookon a név mellé, és a bal oldali szövegdobozba beírható szöveget hol lehet megcsinálni?

Figyelt kérdés

Szóval sokaknak van a nevük mellett egy idézet vagy valami kis rövid gondolat.stb.

Azt hogy teszik be oda?

A bal oldalon is sok ismerősömnek van egy kis "dobozban" szöveg..Ilyet hogy tehetnék be én is?

+1 kérdés:)-->

Amikor az ismerőseimet listázom, többek neve mellett is ott van a városa, lakhelye neve.

Azt hova kell írni az adatlapon, h.megjelenjen a profilomon???

Ezt többször beírtam már szerkesztéskor az adatlapomon a megfelelőnek(vélt) helyre, de nem jelenik meg a profilon se, meg sehol..

2010. szept. 12. 16:02
 1/7 A kérdező kommentje:

Kerestem egy példát,(egy számomra ismretlen ember profilját) h. egyértelmű legyen, mit szeretnék..

Szóval van a bal oldalon a 4 idézet, meg a név mellett az a pár szó..:S

2010. szept. 12. 16:05
 2/7 A kérdező kommentje:
2010. szept. 12. 16:05
 3/7 A kérdező kommentje:

Jah bocs ő pont az ismerőseim közt van..Azért láthatom ezeket a dolgokat a profilján...:s Azt hittem egy csak ismerösöm ismerőse:O

Akkor a linket tekintsétek tárgytalannak,mivel ez a profil ugye nem látható mindenkinek..

Azért remélem lesz aki így is tudja, mire gondolok..:S

2010. szept. 12. 16:09
 4/7 A kérdező kommentje:
*csak egy
2010. szept. 12. 16:09
 5/7 A kérdező kommentje:

Jah,az egyik kérdésemre megtaláltam a választ:)

Ha az üzenőfalon írok valamit,akkor az jelenik majd meg a nevem mellett:P

De a többi kérdésre azért várom a választ:)

2010. szept. 12. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:

te aztán jól elbeszélgetsz itt magadban

szóval balra a profilképed alatt van egy olyan link, h írj vmit ,magadról.

a profil szerkesztésénél van balra lent h adatvédelmi beállítások ott válaszd az egyénit és akkor elvileg be tudod állítani h ki lássa az elérhetőségeidet

remélem kicsit segítettem

2010. szept. 18. 19:56
 7/7 A kérdező kommentje:
igen köszi:D
2010. szept. 18. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!