Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent ez a jelzés a...

Mit jelent ez a jelzés a messengeren?

Figyelt kérdés
Ugye vannak a jelzések messengeren azzal kapcsolatban, hogy valaki látta-e az üzenetet. A befestetlen kör pipával, amikor valaki már megkapta, de még nem volt interneten.ha be van festve, akkor már volt, míg ha ott van a profilképének ikonja, akkor már látta is. Ezt értem, na de hogy van, ha engedélykérésben van az üzenetem? Mert valakinek már majdnem egy éve írtam, és még mindig a festetlen kör van ott pipával. Bizonyára volt már azóta interneten, de lehet, hogy csak én értettem félre ezeket a jeleket. Valaki bevezetne ennek a rejtélynek a mélyébe?

2022. márc. 2. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:

"A befestetlen kör pipával, amikor valaki már megkapta, de még nem volt interneten."

A befestetlen kör az h meg sem kapta még.

Enedélykérések esetén akkor lesz "befestett" ha elfogadja az üzeneted, ahogy elolvassa profilképes lesz. Ha a törlésre nyomott akkor sose lesz az befestve.

2022. márc. 2. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Engedélykérésnél úgy van, hogy ha belenyomott az üzenetedbe a kérések között, akkor már befestett pipa lesz ott az üzenetnél.

De! Ha nincs befestve a pipa, pedig már azóta évekkel ezelőtt volt online, akkor nem nyomott bele az üzenetedbe a kérések között, azaz nem nyitotta meg.

Ha meg elfogadja a kérésedet, akkor már látod, hogy mikor lesz ott a profilképe az üzenetnél, amikor egymással beszéltek.

2022. márc. 2. 20:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen! 😊 És még annyi, hogy jól tudom, hogy engedélykérést nem lehet titokban megnézni, ugye? Tehát nincs olyan, hogy ott telefonon legfelül, ahol jelzi az ertesiteseket, kidobja. Mert nekem nem szokta kidobni, hogy mit írtak, csak azt, hogy mi. De valaki azt mondta, hogy ott is látszódik 👀
2022. márc. 3. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát ugye, ha te kapsz egy ismeretlentől engedélykérésben üzenetet, akkor látod, hogy írja is, hogy a másik fél nem fogja tudni, hogy olvastad, amit írt, míg nem válaszolsz rá.

Ez igaz, mert nem fogja látni a profilképedet az üzenetnél, hogy láttad, de viszont, ha belenyomsz az üzenetébe az engedélykérések között, akkor már ő befestett pipát fog látni, de ameddig nem nyomsz bele az üzenetébe az engedélykérések között, addig ő csak üres befestés nélküli pipát lát.

De a pipa jelentésével sokan úgysincsenek tisztában azzal, hogy az engedélykéréseknél mit takar. Hanem csak annyival, hogy a sima üzenetnél még csak elküldve és aztán kézbesítve és a profilkép, hogy látta.

2022. márc. 3. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!