Letöltöttem egy filmet, ami feliratos, de amikor kibontom, nem rakja hozzá. Mit csinálok rosszul?
nem is fogja hozzárakni :-)
figy megnyitod a filmet mondjuk Windows Media Player-el és utána simán ráhuzod a felirat fájlt, illetve a médialejátszók valamelyik menüpontjában szokott lenni olyan, hogy felirat betöltése. sok sikert.
a feliratfájl kiterjesztése : srt
úgy kell összehoznod,hogy egy mappába legyen a film és a felirat ,akkor magától lekezeli-és a legfontosabb,hogy névileg egyezzen-írok egy példát:
film neve mondjuk: legolas,akkor így néz ki:
legolas.avi(ez a filmed)
legolas.srt(ez akkor a felirat neve is)
/én nem használom a windows lejátszóját,azt nem ismerem,hanem egy kmplayer nevűvel nézem./
Második válaszadó vagyok újra: félre ne érts: nem piszkálni akarlak,de ha ha úgy csinálod,ahogy leírtam,akkor működik,ha mégsem,akkor nem úgy csinálod...és használd a kmplayert,a média player nem biztos,hogy lekezeli,de nem ismerem.
Én azt gondolom,nem azt csinálod,amit írtam-mert akkor már régen működne.
Még egy tipp: kérjél meg valakit a környezetedben,hogy az általam leírt módszert használja,segítsen értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!