Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » VPN kérdés. Ez hogyan is van?

VPN kérdés. Ez hogyan is van?

Figyelt kérdés
Ugye úgy tudom, hogy a VPN szolgáltatók egy IP címet több ügyfélnek is kiosztanak véletlenszerűen. Na most mi van akkor, ha mondjuk valakit korábban bannoltak egy bizonyos oldalról és utána én megkapom ugyanazt az IP címet, mert a rendszer rám osztja ki? akkor engem is nagy eséllyel bannolni fognak?

2022. febr. 26. 19:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha egy IP címet bannolnak, akkor teljesen mindegy hogy épp kinek van kiosztva, az adott szolgáltatást nem fogod elérni - hiszen bannolva van az IP. Nem értelmezhető a "nagy eséllyel bannolni fognak" esete, hiszen az az IP már bannolva volt és még most is bannolva van (ha nincs lejárata), így nincs mit mérlegelni. Nem az számít hogy kinél van aktuálisan kiosztva az IP, hanem hogy az adott oldal tiltólistáján már szerepel, így senkit nem fog engedni csatlakozni.
2022. febr. 26. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!