Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Messengeren (android) valahogy...

Messengeren (android) valahogy le lehet tiltani az ismerosomet anelkul hogy valoban letiltanam?

Figyelt kérdés

Bizonyara ismerjuk azt a helyzetet, ahol valakit nem igazal kedvelunk es nem is akarunk vele beszelni, de ha ezt nyiltan kijelentjuk akkor rosszat tesz a "politikanknak".

Nem akarom hogy hivni tudjon messengeren, azt akarom hogy sipoljon a teloja amikor hiv engem, mintha offline lennek.

Azt akarom hogy a messenger ne mutassa a beerkezo uzneteket tole - az archiveolast probaltam, de ha archievolom es ramir akkor elojon a main-be az uzenete.

Le szeretnem tilatni attol hogy elerjen engem, de nem akarom hagyomanyosan letiltani hogy o ezt eszlelje.

Azt akarom hogy azt higyje minden stimmel, holott en semmilyen ertesitest nem kapok tole es ha hiv engem messengeren akkor besipol.

Lehetseges ez?

2022. febr. 24. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nem lehetséges.
2022. febr. 24. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, hagyjuk már abba ezeket a játszadozásokat (vajon látta-e az üzenetem, hogy tudom titokban megnézni hogy ne értesüljön, jaj, zöldre/kékre változott a chat jel, most mi lesz, le akarom tiltani de ne tiltódjon le, stb.). Ha le akarod tiltani, tiltsd le.
2022. febr. 24. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
androidos messengeren van egy olyan funkció, hogy "Üzenetek figyelmen kívül hagyása" . Ilyenkor beteszi az egyént az engedélykérések fül alá, mint mikor vki ismeretlen először ír rád és addig nem látja, hogy láttázod, amíg vissza nem írsz, meg hívni sem tud messen. Ez lehet a legjobb megoldás. Ezen kívül meg némítási funkciók vannak, de akkor meg ugyanúgy kicsöngesz, csak nem hangos.
2022. febr. 24. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem miért jó ez.. ha nem kedveled had tudja meg, tiltsd le és kész..nem értem miért kell ezt titkolni
2022. febr. 24. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát már hogyne lehetne.
2022. febr. 24. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!