Hogyan tudnék bejelentkezni?
Figyelt kérdés
Böngészőim a következők; IE, Firefox és Opera. Az a gondom, hogyha be szeretnék jelentkezni mondjuk iwiwre, myvipre, chat oldalra vagy éppen neveldére... stb, akkor vagy be sem jelentkezik, jobb esetben pedig megjeleníti a főoldalt, de amint valamire kattintok; kidob. Csak az Explorer nem csinálja ezt. Hogyan tudnám beállítani, hogy a többi böngészőmmel is be tudjak jelentkezni?2008. dec. 16. 14:07
1/4 anonim válasza:
Nekem Mozilla Firefoxon a myvip nem jött be, de az iwiw igen. Milyen Firefoxot és Operát használsz? Szerintem ha Exploreren bejön akkor használd azt.
2/4 A kérdező kommentje:
A Firefoxom 3.0.4-es, az Opera pedig 9.62-es. Explorert meg nem igazán szeretem. Igazából az Opera érdekelne a legjobban, azzal szeretnék ide-oda jelentkezni, csakhát nem engedi.
2008. dec. 16. 17:07
3/4 anonim válasza:
Szerintem a cookie-k / sütik tiltva vannak, engedélyezd
4/4 A kérdező kommentje:
Tényleg le voltak tiltva. Így már megy. Köszönöm. =)
2008. dec. 16. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!