Arányjavitó programokat ismertek?
Figyelt kérdés
Hallodtam hogy vannak efféle programok,tudtok ajánlani valami jöt ?2010. szept. 11. 20:25
1/13 anonim válasza:
persze, és egy órán belül bannolnak a nevesebb helyeken.
2/13 A kérdező kommentje:
hehe xD tudom
2010. szept. 11. 20:28
4/13 A kérdező kommentje:
miwan?
2010. szept. 11. 20:34
6/13 anonim válasza:
Hali!
Ezt az oldalt nézd meg, itt van egy jó aránycsaló, a nagyobb oldalakon is használva volt és nem vették észre.
Az első 3 nap ingyenes, utánna 30 nap 1000ft.
Ha letöltötted a programot, akkor az oldalon van egy regisztráció, ahová a programtól kapott azonosítódat be írod majd 3 napig teljes változatként használhatod az aránycsalót.
7/13 A kérdező kommentje:
ezt ismerem köszi megvan
2010. szept. 11. 20:45
8/13 A kérdező kommentje:
Jah :S Én nem használok iet nem szeretném magam bannoltatni
2010. szept. 11. 21:15
9/13 anonim válasza:
ma 20:42 gagyi eberek lehet megveszik,okosabbak ennyiér kapnak seed szervert és korrekten töltik a gigákat fel vele,nem ilyen hülyeségekkel szarakodnak
10/13 anonim válasza:
És utána ugyanezek sírnak, hogy nem tölti senki fel nekik a cuccot. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!