Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyi idő alatt értétek el a...

Mennyi idő alatt értétek el a 10 ezer követőt instán?

Figyelt kérdés
Milyen témakörben nyomultok, és mikor posztolhattok hirdetéseket, akkor mennyi pénzt tudtok belőle csinálni. én most 4,5k követőnél járok, és kicsit belassult a dolog. ebből akarok és fogok is megélni.

2022. febr. 18. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
47%

szerencsére nekem eszem van és nem követőim instán :D

és az eszemmel keresem a pénzemet és nem az ostobasággal :)

2022. febr. 18. 10:25
 2/6 A kérdező kommentje:
miért gond, ha kapcsolom más tevékenységi körömmel az instát, így megrendelőket szerzek valamint a marketing tevékenységem is plusz szaldós lesz.
2022. febr. 18. 10:27
 3/6 anonim válasza:
33%
:D nevetséges
2022. febr. 18. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Az attól függ, mivel próbálod gyűjteni. Te mivel?
2022. febr. 18. 11:10
 5/6 A kérdező kommentje:
kötészet
2022. febr. 18. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Semennyi. Alig 50 követőm van.

De mondjuk nem is érzem magam emiatt rosszul, pár közeli haver, barát, ismerős követ, ennyi nekem elég is. Nem is nyilvános a profilom.

Viszont teljesen nyilvánvaló, hogy mi ketten tök más célokra használjuk az Instagramot.

Ami pedig azt illeti: tőlem ugyan távol áll, hogy magamból terméket csinálva keressek pénzt, de miért is lenne baj, ha valaki ezzel megpróbálkozik? (#1 "válaszra" célzok.) Sokszor egy-egy internetes ismertségnek több esze van, mint annak, aki éhbérért robotol napi 10 órát a gyárban. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindig így van, és félre ne értsük, nem is azt mondom, hogy egy magamutogató instaribi értékesebb produktumot állítana elő, mint az, aki a gyártósoron valamilyen használati terméket előállít, viszont ha valakinek sikerül pénzt keresnie tartalomgyártással, az két dolgot jelenthet: az illető vagy nagyon tehetséges, vagy pedig ellenkezőleg: nagyon nem az, de tudjuk, hogy a hulladékra is van kereslet. (Máskülönben ma senki nem ismerné pl. Molnár Kirsztián nevét.) De például Hajner Gyula is amatőr Youtube-videósként kezdte, most meg már a tévében is leadják a műsorait. És tudod, ha valaki számára kellemes tevékenységgel megkeresi azt, amit más napi 10 óra robotmunkával, és téve ezt úgy, hogy a nézők elismerően tekintenek rá (és nem azzal, hogy streameli, ahogy okádik), akkor én azt mondom, hogy az az ember bizony valamit nagyon jól csinál.

Meg tudod, ideje már felébredni a középkorból: nem csak az a munka, ha lemész a bányába csákányozni.

2022. febr. 18. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!