Ha instagramon valakinek eltávolítom a követését, azaz hogy ő ne kövesse többet az instagram profilomat, azzal a taktikával, hogy követő eltávolítása azzal egyben tiltom is az illetőt?
nem, nem tiltja le azt, akit te kikövetsz
az is lehet hogy deaktiválták a profiljukat, azért nem találod őket
persze az is lehet hogy letiltottak, de loggolj ki instagramból, írd be böngészőbe hogy instagram.com/illetőneve és kidobja ha nem deaktiválta magát
#1 Azt tudom én is, hogy akit kikövetek, attól még azt nem tiltja le.
De! Ha valaki engem bekövetett és ha én arra nyomok rá, hogy követő eltávolítása, hogy az az x illető ne kövesse továbbra is a profilomat, akkor az én követőm eltávolításával egyben tiltom is az illetőt, hogy ha az én követőim közül őt eltávolítom???
Mert én követtem be azt a 2 embert és másnapra rá már nem találtam meg az instagram profiljukat a keresőben sehol.
Nem, nem tiltod le vele. Azt külön kell csinálni.
Ezért próbáld meg a böngészőbe beírni kijelentkezve a nevét, és ha feldobja a profilját akkor letiltott igen.
Igen letiltottak, de mindegy is. Az a 2 illető úgysem volt fontos nekem az életembe, úgyhogy nem baj.
Furcsáltam is volna, ha pont akkor került volna a profiljuk törlésre vagy tiltásra, pont mikor én bekövettem őket.
Mindegy is! Ez legyen a legkisebb gondom.
Na az egyiknek már ismét aktív lett a profilja és megint követem. Szóval akkor az egyik illető nem tiltott engem le, mert akkor nem követném újból a profilját, hanem akkor ismét be kellene akkor követnem, ha tiltott volna.
Na megnyugtat, hogy nem tiltott le az egyik illető, hanem csak a profilja volt deaktíválva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!