Twich streameléssel hogy lehet pénzt keresni?
Te tudod mennyi fölösleges időd van.
De nagyon ne éld vele magad, túlságosan telített a piac, és hacsak nem jössz valami egyedi dologgal, akkor ebből pénz nem lesz.
Személyiség függő.
Ha tudsz szórakoztatni, akkor működhet.
Ha nem akkor nem fog. Sok űber játékos is streamel és nincs nagy nézettségük, megélni egész biztosan nem tudnak belőle. Az még kevés szerintem ha jó vagy valamiben, el is kell tudnod adni magad, olyan személyiség kell ami tud és szeret másokat szórakoztatni. Ha az megvan akkor érdemes foglalkoznod vele.
Kifejtem én is.
Ahogy fentebb írták, tényleg időigényes. Legyen egy rendszerességed, amit a nézőid megszoknak egy idő után. pl. minden nap nyomod egy adott időben.
Elsősorban a karriert kell felépíteni, hiszen, ha nincs nézettséged, pénzed sem lesz belőle. Első stádium: érdekelt státusz.
Érj el 50 követőt és legyen ÁTLAGOSAN 3 néződ. Ha ez megvan, tudsz indítani hirdetéseket. Ha ÖSSZESEN 1000 ember megnézett legalább 1 hirdetést a csatornádon, akkor 3.50$-t kapsz minden ezrediknél. (+ lehetnek feliratkozóid is, ami szintén pénz a számodra.)
Saját tapasztalat szerint, amit a nézők pontoznak:
- Humor
- Velük való kommunikáció
- Gyors reagálás a chatre
- Tisztelettel való beszédstílus a nézőkkel
- Nézőkkel való játékok
- Kedvesség
Lehet, hogy létezik több kategória is, viszont nálam ezek működtek személy szerint. A fő lényeg, hogy add önmagad és ne majmolj le senkit. Legyen nézhető a tartalom, ARCKAMERA fokozottan ajánlott és beszélgess aktívan, illetve ha nincs is sok ember, akikkel beszélgetnél, akkor csak szimplán kommentáld, ami épp történik.
Viszont tényleg keményen kell nyomni és csak évek múlva fogsz belőle bármit is keresni, ami kézzel fogható. De nem lehetetlen felküzdeni magad a nagyok közé. Napi 1-2 órát nyomod, hidd el, lesz eredménye.
Ha egy 4-5 ezer követőt össze tudsz hozni, akkor mehet a szponzor igénylés is. Az is + pénz.
De próbálj ne a pénzre fókuszálni streamelésnél. Mert aki csak azért csinálja, annak a tartalmán érezhető, hogy nincs benne valami sok öröm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!