Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ki lehet deríteni az FB-re...

Ki lehet deríteni az FB-re regelt e-mail címét valakinek?

Figyelt kérdés

Megtaláltam egy volt osztálytársam FB-n még pár hete, be is jelöltem, illetve írtam neki pár sort, de szerintem nem használja az oldalt, ami kép kinn van neki az is több éves, illetve semmi megosztást vagy ilyesmit nem látok.

Arra gondoltam írok neki egy e-mailt, hátha azt nézi, de mivel azt sem tudom így arra gondoltam hogy arra próbálnék meg írni amivel regisztrált FB-re, azt meg lehet valahogy nézni, hogy mi a címe?

Sajna telószám sincs kinn, bár utolsó lehetőségként mg arra gondoltam, hogy esetleg megpróbálom ismerősi között név alapján megtalálni egy közelebbi rokonát és nála érdeklődök, de gondoltam előtte tennék egy próbát e-maillel, mielőtt mást zavarnék.

2022. febr. 12. 04:13
 1/2 anonim válasza:

Nem tudod kideríteni.

De nem biztos, hogy érdemes. Nekem olyan e-mail van regisztrálva, amit azóta nem is használok. De már nem lehet megadni másikat, csak ha új fiókot is csinálok.

2022. febr. 12. 05:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha rendszeresen figyeli levelező fiókját, akkor észlelnie kell a Facebook értesítését.

Ha mégsem észlelte, akkor emiljeit sem figyeli, tehát oda is hiába írsz neki.

.

Az Fb-n keressed ismerőseit - és általuk értesítsd őt.

2022. febr. 12. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!