Facebookról ha letöltök egy fájlt, a telefon hova menti? Sehol sem találom. Huawei p40 pro-m van.
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 19:50
1/5 anonim válasza:
Ha sehol sem találod, akkor le sem töltötte, vagy nem igaz hogy sehol sem találod, mivel nem nézted meg mindenhol.
Megoldás: töltsd le újra, vagy nézd meg ott is ahol eddig nem.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez a nesze semmi, fogd meg jól válasz. 😂
Letöltötte, de mégsem jelenik meg sehol. Na mindegy..
2022. febr. 8. 12:49
3/5 anonim válasza:
#2 hát erre futotta. Pl igazán leírhattad volna hogy ez meg az androidos kiadás vagy már a nem tudom milyen kiadás, illetve hogy hol nézted meg eddig. Mert ami információt adtál az pont ilyen válaszra volt elég.
4/5 A kérdező kommentje:
Milyen az a nem tudom milyen kiadás? 😃😃
Androidos... Fájlok, letöltések között néztem, plusz néztem a telefon keresőjében is...
2022. febr. 8. 21:18
5/5 anonim válasza:
#4 nem a huawei szüntette be az androidos telefonok gyártását?
Nézd meg a többi mappát is.
Kiírta azt az üzenetet hogy a file letőltődött?
Sd kártya van? Azon nézted? Egyáltalán mi ez? Kép, dokumentum, kutyaphasza? Miért kell mindenre rákérdezni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!