Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudtam a telefonon...

Miért nem tudtam a telefonon lévő internetet megosztani egy másik telefonal?

Figyelt kérdés
Bluetooth-al és wifi-vel sem működik, a wifinél jelszót is kér hogyan lehet a jelszót tudni?
2022. febr. 6. 03:41
 1/5 anonim ***** válasza:
hotspottal kell megosztani
2022. febr. 6. 08:05
 2/5 anonim ***** válasza:

A telefonon létrehozol egy hotspotot (wifi megosztás) és konfigurálod (SSID "a wifi neve" + jelszó, stb.) .

Majd ha ez kész, a másik telefonnal rácsatlakozol az így létrejött "wifire"

2022. febr. 6. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Régebbi Androidok még nem ismerték a wifi bridge-t, csak mobilnetet tudtál megosztani wifi-n, ennek ellenére wifi hotspot néven (is) futott a megosztás, csak az eredeti wifit dobta a rendszer a hotspot idejére. Bluetooth-t felejtsd el szerintem, még az újabb adapterek is szörnyen gyenge sebességet hoznak (pláne netre). A jelszót te állítod be a hotspot beállításokon belül.
2022. febr. 6. 09:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Doszka mi legyen a wifi neve és milyen jelszót adjak meg? a Google fiókom jelszava nem működött....

2022. febr. 6. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Bármilyen nevet kitalálhatsz neki, és bármilyen jelszót írhatsz neki.

Pl.:

SSID: Muki_Mobil (Ahol a Muki helyett írhatod a saját beceneved)

Jelszó: wifijelszo (Nekem komolyan ez volt egy időben a wifi jelszavam, senki sem gondolná :)

2022. febr. 6. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!