Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Snapchaten láthatják mások,...

Snapchaten láthatják mások, hogy kiket vettem fel, kinek írok, kit nézegetek?

Figyelt kérdés

Még új vagyok Snapchaten.

Vannak a környéken olyan vonzó nők, akik gyűjtik az instagram/snapchat követőiket. Többükkel találkoztam már, ők talán nem emlékeznek rám. Szívesen bekövetném őket, de instagramon ezt azért nem teszem, mert az ismerőseim láthatnák, hogy sok ilyen nőt követek, és ezt nem akarom hogy lássák.

De ha snapchaten ezt nem lehet látni, hogy kiket követek és milyen aktivitásaim vannak mások irányába, akkor ott ezt megtenném.

2022. febr. 5. 15:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Megnéztem egyik ismerősöm profilját, semmi ilyet nem lehet. Beállítás sincs ilyenre, szóval valószínűleg nem láthatja senki senkinek az aktivitását.

Kivéve ha kiraksz egy sztorit az adott illetőről, de annyi eszed talán van, hogy azt ne tedd meg.

2022. febr. 6. 09:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!