Miért nem enged be a saját youtube-csatornámra?
Megadtam a jelszót és be is léptem.
Egy filmet akartam feltölteni, de az alkotói stúdióban ezt írja ki:
"Mivel rendkívül bizalmas jellegű műveletet szeretne elvégezni, biztosnak kell lennünk a személyazonosságában. Ez jelenleg nem lehetséges. Próbálja újra olyan eszközzel, amelyet rendszeresen használ (például telefon vagy laptop), illetve olyan helyen, ahonnan általában be szokott jelentkezni."
Megadtam a biztonsági email-címet.
Megadtam a telefonomra küldött kódot.
És mégis a fenti üzenet jön!!!
Mégis mit az, hogy "Próbálja újra olyan eszközzel, amelyet rendszeresen használ (például telefon vagy laptop)".
A gépemet használom rendszeresen könyörgöm!!!!
Hogy lehetnek ennyire idióták????
Érdekes, nekem is pont ezt irta ki.
Nem tudom a JUTUB"-hoz ki vagy kik tartoznak, de maga a "jutub" még nem elég, mást is "letilt" hogy az is "bizalmas", például a SKYPE!
A baj az, hogyha UJ passwordot csinálsz, akkor MÁS alkalmazásoknál is AZ lép életbe, de pontossan nem is tudod HOL! És ha a A "cégnél" kicseréled, a B nem ismerheti azt fel, a B-ét pedig a C és akkor beléptél egy őrdögi kőrbe4
hát ez érdekes...
Fura, hogy a fiókba beenged, de a fiókon belül letilt.
Ennek semmi értelme.
Vagy engedjen be a jelszóval és tudjam használni az egész fiókot, vagy ne engedjen be egyáltalán.
Mire jó, hogy beleláthatok a saját fiókba de nem tudok semmit csinálni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!