Aki letiltana engem az Instagramon, annak ha beírom a keresőbe a felhasználónevét, akkor felajánlja nekem a fiókját? Láthatom azt, hogy ott van
Figyelt kérdés
Így tudtam csak megfogalmazni a kérdést.2022. febr. 3. 10:49
1/7 A kérdező kommentje:
Vagy olyankor mi van?
2022. febr. 3. 11:00
2/7 anonim válasza:
Érthető a kérdés. A letiltások úgy működnek, hogy a letiltó fél eltűnjön a letiltott számára a rendszerből, mintha törölte volna magát, vagy nem is lenne regisztrált fiókja. Ez Facebookon így működik, az Instagram pedig szintén a Facebook tulajdonában van, valószínűleg ugyanúgy működik.
Úgy tudod megnézni hogy valaki letiltott, hogy egy másik fiókból keresel rá a nevére, vagy pedig kijelentkezel a fiókodból és úgy keresel rá a böngészőben (a telefonos alkalmazásban ez nem működik, mivel ott előbb be kell jelentkezni a használathoz).
3/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam mindegyik módszert, de az illetőt úgy sem találtam meg.
2022. febr. 3. 12:51
4/7 anonim válasza:
Hát ha letiltott akkor az számodra olyan, mintha nem is létezne a fiókja. Egy másik fiókkal keresd, amit teljesen más email címmel hozol létre, mert ha a jelenlegi fiókodból csinálsz egy újat, az ugyanúgy le lesz tiltva, mivel az insta megkérdezi, hogy csak ez akarod letiltani, vagy a jövőbe nétrehozott fiókjait is, és mivel az utolsó az alapértelmezett, valszleg azt használta
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem csak 1 fiókom van. Ezt úgy próbáltam, hogy kipróbálásnak hoztam létre egy másik fiókot és azzal léptem be, de nem találtam úgy sem.
2022. febr. 6. 11:04
6/7 anonim válasza:
Hiába csinál uj email cimmel ugy is tiltva lesz mert magát az eszközt tiltották. Kell egy másik telo vagy laptoprol regisztrálj újra. Nekem is így volt, azota látom aki letiltott.
7/7 A kérdező kommentje:
6 Laptopról is regisztráltam újra, de nem találtam úgy sem.
2022. febr. 21. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!