Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet valakit letiltani...

Hogyan lehet valakit letiltani csak Facebookon?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet valakit úgy letiltani Facebookon, hogy messenger én tudják vele beszélgetni? Anyám folyton ellenőrzni, hogy mit csinálok Facebookon, és ez engem baromira zavar, csak ő meg magasról tesz arra, amit én érzek(mily meglepő 😒😑)

2022. febr. 3. 09:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem messengeren beszéljetek. Van egy csomó más, whatsapp, snapchat, viber. Ezeket nem tudja anyukád lekövetni.
2022. febr. 3. 09:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A posztjaidat ki tudod úgy tenni, hogy láthatósàgi beállításoknál belövöd: ismerősök, kivéve... Ott ha beállítod anyud nevét, és úgy teszed ki a posztokat, akkor nem látja majd.
2022. febr. 3. 10:16
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem saját posztról lenne szó, hanem amikhez hozzászóló.
2022. febr. 3. 10:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez rizikós, de azt lehet csinálni, hogy bemész anyukád FB-jába, ott megkeresed magad és ahol ott van, hogy ismerősök vagytok kiválasztod, hogy követés leállítása. Viszont ìgy semmit nem fog látni amit kiraksz, hacsak nem néz rá a profilodra. Vagy csinálj új profilt és oda ne vedd fel ismerősnek, a régivel tudtok beszélni messengeren.
2022. febr. 3. 11:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg még a tiéden próbáld beállítani, hogy nagyobb távolság tartása, hátha akkor nem lát rád annyira.
2022. febr. 3. 11:36
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Ha ennyire titkos miért osztod meg, hogy mit csinálsz?
2022. febr. 3. 12:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem osztom meg. Reagáltam egy részben engem is nagy mértékben érintő posztra, normálisan, szép szavakkal leírtam a véleményemet, amit anyám latot.
2022. febr. 3. 12:37
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Nekem emiatt van egy kamufiókom, amit kommentelésre használok. :D Mmint nem anyám miatt, csak nem tartozik minden ismerősre mindenről a véleményem. Hírportálokhoz, politikai cikkekhez meg ilyesmikhez arról szoktam emiatt kommentelni, azt másra nem is használom.
2022. febr. 3. 13:29
 9/11 anonim ***** válasza:
És nem vállalod fel előtte ezt a véleményt, amit mások előtt igen?
2022. febr. 4. 13:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Mindig lesz8d azért, ha valamit merek mondani, ami nem tetszik neki.
2022. febr. 4. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!