Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem lehet valahogy kicselezni...

Nem lehet valahogy kicselezni a YouTube-ot?

Figyelt kérdés

Egyes videók kormegerősítést kérnek.

Én szeretek ilyen truecrime videókat nézni és ott időről időre belebotlok ebbe a korlátozásba.

Ha csak a felhasnzálóm élettartamát nézné a Google, már akkor rájöhetne, hogy elmúltam 18, de személyi vagy bankkártya adatokat kér, hogy megerősítsem, hogy felnőtt vagyok.

De én nem akarom megadni a Googlenek még a személyimet is. Épp elég adatom van náluk.

Nincs valami mód az ilyen videók védelmének megkerülésére? Valami downloader, vagy.. nemtommi..?

2022. febr. 2. 23:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Am ha már itt tartunk, ajánlom a Westworld c. sorozatot. Helyenként nyögvenyelős meg túltol dolgokat, de jól boncolgat pár emberrel, gépekkel, istennel kapcsolatos témát.
2022. febr. 3. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Most ez olyan dolog amúgy, hogy akinek nincs takargatnivalója, igazából nincs mitől félni szerintem.
2022. febr. 3. 22:04
 13/16 A kérdező kommentje:

12, bizonyos mértékig amúgy egyetértek veled.

Másrészről meg kinek mi köze hozzá, hogy mire verem a fszom, vagy épp milyen a viszonyom a szüleimmel. Persze, nincs benne semmi szégyelnivaló, emberek vagyunk.. de mégis.. te talán megosztanád másokkal?

Azt a kort éljük, amikor az információ a legdrágább. Ezzel fizetünk nap mint nap, pontosan azért, mer tértéke van.

Persze én sem élek John Connor szintjén, de azért szerintem egy embernek nem árt tudnia hol és mennyi adata van megadva. Úgy nagyjából. Nyilván az csak a valóság töredéke lesz amiről tud, de úgy kb.

De am tökmindegy, eltér a véleményünk, ez van, én megkaptam amit kerestem.

2022. febr. 3. 22:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez a megosztanád ez olyan dolog, hogy pl direktbe ami magánügy nem teszem fel mondjuk FB-re vagy hasonlóra.

De külön az adatgyűjtés ellen nem szórakozok, meg ugye ez az egész nem úgy megy hogy most nézegetik, hogy XY jajj nézd megint azt a filmet nézi, és épp most megint a csajával van stb.

Hanem bekerül egy hatalmas adatbázisba, aztán készül belőle a statisztika, hogy pl az emberek nagy része este 8-kor szokott netezni, vagy épp ekkor és ekkor öltenek legtöbb időt adott oldalon stb stb.

2022. febr. 3. 22:18
 15/16 A kérdező kommentje:

Okéoké

Mondom, én elfogadom, hogy neked más a véleményed, nem kell győzködnöd:D

2022. febr. 3. 23:21
 16/16 anonim ***** válasza:
De hisz nem is győzködtelek, nem mondtam hogy változtasd meg a véleményed, szimplán csak leírtam enyém.
2022. febr. 3. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!