Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Voltatok már a Metába? A...

Voltatok már a Metába? A digitális énetekkel? Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés

Ma olvastam, hogy zaklattak ott egy nőt:

[link]

De én azt se értem, hogy ezt hogyan... Meg szóval hogy lehet ide felnézni? Hogy találkoznak emberek ott?

2022. febr. 2. 15:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Engem meg ripityára lőttek CS:GO-ban...

Nem, ezzel nem akarom a világért sem elbagatelizálni a szexuális bűncselekményeket. Sőt, engem kifejezetten zavar, hogy sokan milyen könnyen megússzák az ilyesmit. Viszont itt azért mégis csak egy videojátékról van szó...

2022. febr. 2. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezen a cikken teljesen kiégtem. :D :D :D

(Mármint a nemierőszak alapvetően még véletlenül sem nevetséges, félre ne értse senki.)

Ellenben ez egy virtuális "világ". Akkor lépsz ki, amikor akarsz... kb mint a Sims. Pontosabban VR Sims. (bár ez elvileg csak egy része.. valami horizon a neve) de a meta elvileg ettől sokkal több (lesz). De ez a cikk... ez olyan mintha a Sims karakterét "erőszakolták" volna meg. És? Nem találta a kilépés gombot vagy a fejére szorult a VR headset?

Szerintem ez valami kamu szenzácihajhász marhaság... főleg, mert abban sem vagyok biztos, hogy az említett időpontban ez már elérhető lett volna számára.

2022. febr. 2. 15:21
 3/5 anonim ***** válasza:
"A metaverzum a Facebook új, digitális világa lesz, ahol az elképzelések alapján egy második életet lehet majd élni. A felület még nem indult el, de bétaváltozatban már most is létezik. A felhasználók VR-eszközökkel tudnak rácsatlakozni."
2022. febr. 2. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Fosbookom sincs. :D
2022. febr. 2. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:

"ahol az elképzelések alapján egy második életet lehet majd élni."

Second Life reboot? :D

Azért tetszik, ahogy előadják, hogy ők találták fel a spanyol viaszt. A koncepció egyáltalán nem új, ami újítás, hogy az egészet összekapcsolják egy közösségi oldallal. Meg persze a VR.

2022. febr. 3. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!