Voltatok már a Metába? A digitális énetekkel? Mi kell hozzá?
Ma olvastam, hogy zaklattak ott egy nőt:
De én azt se értem, hogy ezt hogyan... Meg szóval hogy lehet ide felnézni? Hogy találkoznak emberek ott?
Engem meg ripityára lőttek CS:GO-ban...
Nem, ezzel nem akarom a világért sem elbagatelizálni a szexuális bűncselekményeket. Sőt, engem kifejezetten zavar, hogy sokan milyen könnyen megússzák az ilyesmit. Viszont itt azért mégis csak egy videojátékról van szó...
Ezen a cikken teljesen kiégtem. :D :D :D
(Mármint a nemierőszak alapvetően még véletlenül sem nevetséges, félre ne értse senki.)
Ellenben ez egy virtuális "világ". Akkor lépsz ki, amikor akarsz... kb mint a Sims. Pontosabban VR Sims. (bár ez elvileg csak egy része.. valami horizon a neve) de a meta elvileg ettől sokkal több (lesz). De ez a cikk... ez olyan mintha a Sims karakterét "erőszakolták" volna meg. És? Nem találta a kilépés gombot vagy a fejére szorult a VR headset?
Szerintem ez valami kamu szenzácihajhász marhaság... főleg, mert abban sem vagyok biztos, hogy az említett időpontban ez már elérhető lett volna számára.
"ahol az elképzelések alapján egy második életet lehet majd élni."
Second Life reboot? :D
Azért tetszik, ahogy előadják, hogy ők találták fel a spanyol viaszt. A koncepció egyáltalán nem új, ami újítás, hogy az egészet összekapcsolják egy közösségi oldallal. Meg persze a VR.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!