Ki tudom deríteni ki van a kamuprofil mögött?
Figyelt kérdés
Messenger üzenetből ki tudom deríteni valahogy hogy ki irogat nekem kamuprofilon?2022. jan. 30. 15:23
2/4 anonim válasza:
Ha elmondja, igen. Máshogy nem, mivel a Facebookon csak olyan adatot látsz amit valaki publikusan megosztott, maga az oldal nem ad ki neked semmilyen információt, ahogy te sem tudsz kinyerni semmit.
3/4 anonim válasza:
Attól függ miket ír. Ha olyat ír, akkor a rendőrök no perc alatt lenyomozzák.
4/4 Takysoft válasza:
Ez egy összetett kérdés.
Ha törvényt szeg, akkor megy a dolog a rendőrségre. Ők kikérhetik a Facebook-tól a user IP-jeit, aztán pedig a szolgáltatóktól, hogy azt a IP-t adott időpontben kinek osztották ki.
Persze ha VPN-en volt az illető, akkor ez kb hasztalan. A VPN-ek azért vannak olyan országokban, amilyenekben, hogy ezeket az információkat ne kelljen kiadniuk senkinek.
Neked igen limitált lehetőségeid vannak.
Beszélgetés közben lehet elszólja magát. (de sok esetben a kamuprofil csak bot, szóval nem fogja)
Jelentheted FB-nak,de akkor meg regel újat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!