Miért lehet hogy a Messengerben folyton egy olyan személy jelenik meg elsőként az elérhető ismerősök között akinek én le is állítottam a követését?
Lehet, hogy nem írsz neki, de ha csak véletlen egyszer is rápillantasz, ránézel, rákeresel, már automatikusan a Facebook előre teszi neked a messengerben az elérhető aktív emberek közé. Független attól, hogy írsz-e vele vagy sem.
Egy röpke kis ránézésel is a Facebook úgy észleli, hogy érdekel téged mi van az illetővel.
Az utolsó válaszoló voltam a 4-es.
Ha zavar, hogy az elérhető aktív embereknél legelől van, akkor csak ez az egy mentő lehetőség van, állítsd be úgy nála, hogy ,,chat kikapcsolása csak neki".
Ezzel nem látja az elérhető aktív állapotodat, de cserébe te sem az övét.
Megnyitod a vele való beszélgetéseteket, vagyis az ő chat ablakát, aztán megnyomod nála az "i" jelzést és ott arra kell rányomnod, hogy chat kikapcsolása neki.
Onnantól kezdve nem látjátok többet egymás elérhető aktív állapotát.
Se ő a tiedét, se pedig te az övét.
Hogyne működne telóról? Minden készülékről működik.
Megnyitod a beszélgetést a messengerben, aki számára kiszeretnéd kapcsolni az elérhető állapotot.
Majd miután megnyitottad az illetővel való beszélgetést ott fent az "i" jelzést ha megnyomod, akkor ott vannak a felkínált opciók és benyomod, hogy chat kikapcsolása xy számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!