Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet a youtube által...

Hogyan lehet a youtube által alkotott buborékot megszüntetni?

Figyelt kérdés

Hiába törlöm az előzményeket, de főleg a sütiket, rövid időn belül elkezdni feldobni azokat a videókat amikről azt gondolja az algoritmus, hogy engem érdekel. Nevezzük nevén, ATV-s tartalmak közül korábban több érdekelt, de rohadtul nem vagyok kíváncsi az összes semmirekellő riportjukra.

A másik meg az, hogy ha egy zenét rövid időn belül sokszor meghallgatok, azonnal csinál nekem egy playlistet, ha kell, ha nem.

Nem bejelentkezve használom a yt-t, viszont felismeri a preferenciákat az otthoni és a céges gépen is.

És ami a legfurcsább, hogy egyes tartalmakat hetekig napirenden tart a rendszer, aztán sokáig jegel, majd küszöb alatt megint feldobja.

Tudtok ezekről valamit?

2022. jan. 21. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Húzd ki a routert pár percre, hogy másik ip címet kapj, akkor az alapján sem azonosít többet.
2022. jan. 21. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
én mindig új inkognitó lapon nyitom meg a yt-t céges gépen, így kevésbé dob fel releváns adatokat. Amúgy ip cím alapján belövi nekem a dolgokat, szóval ugyan ott vagyok.
2022. jan. 21. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Ajánlónál a Videó jöbb fölső sarkában a 3 pöttyre kattints, majd "nem érdekel ez a csatorna" ;
2022. jan. 22. 08:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Én bejelentkezve használom minden eszközön, semmi olyat nem mutat, ami nem érdekel. Néha mutat olyat, ami nem érdekel, olyankor jelzem neki és tudomásul veszi és nem mutatja többször. Jobb oldalon 3 pötty, menü, not interested. Ha egyébként érdekelt, de már láttam és nem akarom újra nézni, akkor a felugró Tell us why kérdésre jelzem, hogy már láttam.

Amiket nem akarok nézni, azokat nem mutatja egy idő után - akkor sem, a fel vagyok iratkozva a csatornára, mert látja, hogy nem nézem őket. Ha feliratkozott csatornából megnéztem egyet, mutat újat, de ha jelzem h nem érdekel és nem nézem, aztán leszokik róla.

2022. jan. 22. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!