Hogyan lehet a youtube által alkotott buborékot megszüntetni?
Hiába törlöm az előzményeket, de főleg a sütiket, rövid időn belül elkezdni feldobni azokat a videókat amikről azt gondolja az algoritmus, hogy engem érdekel. Nevezzük nevén, ATV-s tartalmak közül korábban több érdekelt, de rohadtul nem vagyok kíváncsi az összes semmirekellő riportjukra.
A másik meg az, hogy ha egy zenét rövid időn belül sokszor meghallgatok, azonnal csinál nekem egy playlistet, ha kell, ha nem.
Nem bejelentkezve használom a yt-t, viszont felismeri a preferenciákat az otthoni és a céges gépen is.
És ami a legfurcsább, hogy egyes tartalmakat hetekig napirenden tart a rendszer, aztán sokáig jegel, majd küszöb alatt megint feldobja.
Tudtok ezekről valamit?
Én bejelentkezve használom minden eszközön, semmi olyat nem mutat, ami nem érdekel. Néha mutat olyat, ami nem érdekel, olyankor jelzem neki és tudomásul veszi és nem mutatja többször. Jobb oldalon 3 pötty, menü, not interested. Ha egyébként érdekelt, de már láttam és nem akarom újra nézni, akkor a felugró Tell us why kérdésre jelzem, hogy már láttam.
Amiket nem akarok nézni, azokat nem mutatja egy idő után - akkor sem, a fel vagyok iratkozva a csatornára, mert látja, hogy nem nézem őket. Ha feliratkozott csatornából megnéztem egyet, mutat újat, de ha jelzem h nem érdekel és nem nézem, aztán leszokik róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!