Valaki visszakapta a Pinterest fiókját felfüggesztés után?
Végre kaptam egy autom. emailt, de egyik sem vonatkozik rám.
Az elején azt írja, hogy nem függ. fel. De, mert belépéskor kiírja, h felfügg.
Elf. jelszót kértem, de nem küldi, mert felfüggesztettek.
Elküldtem a felh. nevemet, de nem írnak vissza.
Mit tegyek? Azonkívül, hogy újraregisztrálok.
You selected the option to appeal an account suspension, but the account you logged in with isn't suspended. It's possible you have more than one Pinterest account.
To help us find your other account, please send the following:
Pinterest username (found in your profile's address, like this: www.pinterest.com/EXAMPLEUSERNAME)
Any other email addresses you may have used to sign up
A link to your Facebook account (if it's connected to your Pinterest account)
If your account isn't suspended and you're having trouble logging in, try resetting your password
Szia!
Azóta végülis sikerült visszakapni? Nekem sajnos ugyan ez van, az életkoromat véletlenül átirtam és csak annyit írt ki, hogy törölték a fiókom... én is már pár napja irogatok nekik, de csak egy robot válaszol, nem segít semmit... rengetek mindenem volt elmentve, jó lenne visszaszerezni a fiókom...
Pár napja megint megpróbáltam belépni az adataimmal, erre kiírta, hogy válasszak életkort, email címemet adjam meg, jelszót, szóval kiderült, hogy regisztráltam. Ugyanazzal az email címmel, mint amit felfüggesztettek. Nem értettem, de most, hogy írod, töröltek, akkor ezek szerint a felfüggesztés egyet jelent a törléssel... Hát, nem n.rmálisak... Egy jó oldal, de az ügyfélszolgálat -1. Meg is írtam korábban, mert jöttek a használhatatlan automatikus üzenetek, hogy kérjek jelszót, stb, aztán jött az email, hogy értékeljem az ügyfélszolgálatot. Nullát és néhány sort írtam, kulturáltan.
Szóval, hogy megspórold azt az időt, amit én a 2 hónap alatt a pinteresttel töltöttem, amíg írogattam, sóhajtoztam, nézd meg, hogy az email címeddel engedi-e az új regisztrációt. Ha engedi, akkor valóban törölték. Nekem is voltak képeim, de nem tudunk mit csinálni. Viszont azóta sem találtam meg az oldalon, hogy most látszik-e az életkorom-e vagy sem.
A Pinterest Supporton keresztül írj nekik angolul, akkor mindig válaszolnak, minden e-mailre 1-2 napon belül. Akár tölts fel egy screenshotot, az még jobban növeli az esélyét, hogy minél előbb válaszolnak.
Ha nem sikerül így sem, akkor nyugodtan írj és segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!