Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Win10, Lenovo wifi probléma?

Win10, Lenovo wifi probléma?

Figyelt kérdés

Adott egy újonnan vásárolt Lenovo IdeaPad 3 82H80090HV.

Freedos-os volt, raktam rá Win 10 Pro-t, aktiváltam stb. Majd 1-2 napon belül feltűnt, hogy nagyon gyengélkedik a wifivel (UPC 500-as net, UPC router).

Speedtesten nagy ritkán 40MB/s-t tudtam vele mérni, de inkább 5-10Mb/s, folyamatos adatvesztés, weboldalak time out-oltak, egyszerűen nem szeretik egymást valami miatt.

Miközben ha telefonnal csinálok hotspotot akkor semmi ilyen probléma nincsen, igaz 20-30mega fölé ez sem megy, de legalább stabil!

Mi a különbség a Wi-fi és a telefonos hotspot miatt? Miért működhet az egyikről és miért nem a másikról?

Laptopot már újraraktam win 10 home-ra, 1-2 napig jó volt, aztán gondolom leszedett egy rakat frissítést magának, és azóta megint szarakszik.

Kérlek segítsen valaki, nagyon bosszantó.

2022. jan. 16. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Az alap Win driverekkel használod vagy leszedte a Lenovo oldaláról a szükséges driveereket?
2022. jan. 16. 19:03
 2/3 A kérdező kommentje:

Az 1. telepítésnél Lenovo oldaláról szedtem le mindent. Nem segített.

Most közben letöltöttem a Lenovo System Update-t, lefuttattam, egyedül a BIOS-t találta frissíteni valónak. Félve de elindítottam. Most megy a rendes Wifiről. Remélem tartós lesz a jól működés. Speedtesten az előbb mértem 220MB/s letöltést, 22MB/s feltöltést.

Egyébként leellenőriztem lenovo oldalán az elérhető legfrissebb WLAN drivert és az van a gépen is.

2022. jan. 16. 20:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos továbbra sem működik megfelelően :(, ha van tipp mi segíthet, örömmel fogadom!
2022. jan. 20. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!