Az 5 éves nCore meghivottam 26 hete nem lépett be. Kérvényezhetem és kinek, hogyan, hogy töröljék regijét?
Figyelt kérdés
Mert a Barátok közt látom, hogy még "létezik" és persze azóta se futtatott semmit, lehet, hogy seedkötelezettséget is sértett. Megbántam, hogy meghivót küldtem neki és nem akarom, hogy engemet megbüntessenek. (No persze annak idején igért fűt, fát, hogy nem vét a szabályok ellen)#nCore #regizés törlés
2022. jan. 14. 11:28
1/6 anonim válasza:
Veled nem tesznek semmit. Én is meghívtam sok embert és mindenkit kitiltottak már.
2/6 Robivosi válasza:
Belépve, a legfelső lécen kattincs a felhasználói nevedre, lentebb katt a Helpdeskre. Azon belül írhatsz a Staff-nak is.
Egyébként úgy tudom, hogy ha 3 hónapig nem lép be, automatikusan törlik a fiókját.
Havi 5 db letöltésig nincs seedkötelezettsége.
3/6 anonim válasza:
Nyugi, majd törlik automatikusan, ha nem lép be.
4/6 anonim válasza:
Ha 26 hete nem lépett be, akkor már rég inaktív. Amúgy csak akkor büntetnek téged, ha súlyos szabályt sért, például arányt csal, meghívót árul pénzért. Ha nem seedel azért csak őt büntetik és csak a letöltési jogát vonják meg, súlyos esetben végleg, de ki nem tiltják.
5/6 anonim válasza:
Nem fognak megbüntetni. Rengeteg embert meghívtam, többségét már törölték, engem meg pont leszart az nCore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!