Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tölt be semmilyen...

Miért nem tölt be semmilyen oldalt a laptopom?

Figyelt kérdés

Egy Asus X540L aptopról van szó. Csatlakova van a wifirw. Ha rákeresek valamire akkor betölt beadja a találatokat egy pillanat alatt, de ha meg akarom nyitni az egyiket pl gyakori kérdések vagy akármi akkor egy darabig tölt aztán kiírja ,hogy a webhely nem elérhető. A youtube pl általában ilyenkor betölr semmi más nem.

Ha megoaztom a mobilnetem és arra csatlakozom akkor semmi probléma nincs. Gondoltam a wifire, de az összes eszköz ami itthon van (másik laptop telefon tv) ugyan azt a wifit használja és azokon semmi gond.

Mit tudok tennu? Ropant idegörlő, hogy rákeresek valamire tök f@sz, de ha megakarom nyitni akkor nem sikerül.

Előre is köszönöm.

2022. jan. 13. 17:41
 1/5 A kérdező kommentje:
Egyébként a google chrome. De most kipróbáltam a microsoft edge-n ugyan ez a helyzet. Semmit nem töltött be de a youtube-ot igen.
2022. jan. 13. 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Tipp: Elsőre csinálj egy újraindítást.
2022. jan. 13. 18:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Már nem egy újraindítás volt. Hetek óta ez az állapot.
2022. jan. 13. 18:22
 4/5 CspCsj ***** válasza:

Esetleg próbálj egy DNS gyorsítótár törlést.

Rendszergazdai parancssorban futtasd a következőt:

ipconfig /flushdns

2022. jan. 14. 09:39
 5/5 Haburc ***** válasza:
Lehet, hogy frissítés közben rossz drivert rakott fel a win 10, vagy előfordulhat olyan, hogy a routereddel nem igazán tud összedolgozni. -esetleg nem dobálja le a hálózatról?
2022. jan. 14. 10:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!