Megéri 1 gigabites (1000mbps) internetről 2 gigabites (2000mbps) internetre váltani?
esélyes, hogy még az 1000-est sem használod ki
vagy igen?
Egyébként még annak sem. Mondjuk egy Netflix 4K stream átlag ha 15Mb/s azaz 120MBit és lehet sokat mondtam, tekintve:
"One extreme example is "showing the new highest bitrate to be 1.8 Mbps ... for a 4K animation title episode" but Netflix noted that some scenes will also exceed 16 Mb/s bitrate, which used to be the maximum bitrate for 4K. In one example, an action scene hit 17.2 Mb/s."
Szóval még ha csutkán is menne a stream egyszerre 7 embernél, ahhoz is elég a 0.84Gbit net. Tök alap dolgokra, netezés, játék alig kell sávszél, Youtube is alig fogyaszt. Ha meg letöltesz torrentet, hát nekem is elég gyors a sima 120-as netemmel a letöltés, aztán még a Gbit után a 2Gbit mit adna... Valószínű semmit, hiszen ennyi seeder nincs rajta hogy egyáltalán tudj ennyivel letölteni.
Egyszóval a Gbitnek még tán van értelme hatalmas Netflixező családnál, de 2-nek kevésbé.
Értem, köszönöm
Csak biztosra akartam menni hogy nem lesz semmi akadály ha pont xboxoznék és a többiek meg neteznének egyszerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!