Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek az NFT-knek lesz...

Szerintetek az NFT-knek lesz jövője?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Még tavaly félévkor hallottam először az NFT-kről, adtam neki egy esélyt, elkezdtem gyártani pár darabot. Openseare akartam feltölteni, csak ott gas fee-t is kell fizetni ~ 30ezer forint, de lehet valamikor 50 ezer forint, ez változó. Érdemes-e ebbe költekezni, vagy maradni az ingyenes mint-es oldalaknál? pl. rarible, mintables?

Szerintetek az NFT-knek lesz jövője, érdemes-e az Opensean árulni pénzért, vagy az ingyenes mint-es oldalakon árulni?

2022. jan. 10. 08:01
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Nem.

(Előre is köszönöm a lepontozást. De majd térjünk rá vissza 20 év múlva.)

Persze, ideig-óráig el lehet vele szórakozni, bizonyos sznob körökben, akik értelmes dolgok helyett egy 5 éves kisgyerek szintjén lévő rajzocskákért képesek milliókat kiadni, csak hogy elmondhassák magukról, hogy az ő nevükön van egy otromba pixelmajom, a köreikben ez még divatos lesz egy ideig, viszont azért jó résen lenni.

2022. jan. 10. 08:39
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Nincs életképes szerepe hosszú távon.
2022. jan. 10. 09:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem igazán hiszek benne.

Az USA-ba csupa ilyen scammy lehúzós influenszer sztár reklámozza, akik valószínűleg azt sem tudják mi az az NFT, de tolják az instán hogy vegyen, mert ez mekkora nagy ász...

https://www.youtube.com/watch?v=VNy5rdnGsLA

https://www.youtube.com/watch?v=4oJl_qbmPOY&t=

2022. jan. 10. 09:21
 4/10 anonim ***** válasza:

A blokklánc technológia, alap koncepciója hibás a tömeges használatra.

A résztvevők (bányászok - hitelesítők) számával exponenciálisan növekszik az energia - erőforrás igénye.

2022. jan. 10. 09:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Nincs, lehúzás az egész, fizess ezt, fizess azt, ott jársz, hogy kifizettél párszáz dollárt de még egy vasat nem kerestél.
2022. jan. 10. 10:00
 6/10 anonim ***** válasza:

életképtelen

persze egy darabig megy, míg pénzt látnak benne

"papíron" lehet az enyém, de valójában bárki más másolhatja ahogy akarja

akkor már inkább patreon vagy valami hasonló töltenék fel

az NFT-ek egyrésze amúgy is csak pénzlenyúlásnak tűnik pl. vegyük a majmokat, amit elsőnek kidob, szép-szép, de van belőle 100 és copy-paste cuccnak tűnik, kicsit mássabbak, de unalmassá teszi az egészet

2022. jan. 10. 10:35
 7/10 A kérdező kommentje:

És nekem profitálna? Mármint én arról gondolkoztam, hogy valaki megvenné-e a műveimet. Tudom, hogy kell reklámoznom meg hogy minőségi legyen (mert eladni 200 millió forintért egy 20x20-as pixeles rajzot "MűVésZetEt" na az minőségi(. Szóval igazából erről gondolkoztam. Nyilván nem akarok ilyen 50 millát kizsebelni ebből, csak pár százezer, pár millió forintot.

Ha valaki töltött fel NFT-t, illetve meg is vették tudna adni pár tanácsokat? (pl. hol hirdetted, milyen stílusú NFT volt, hova töltötted fel)

2022. jan. 10. 15:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem megpróbálom, most jöttem rá hogy nem is kell érte fizetni. (Polygon blockchain-en keresztül)
2022. jan. 10. 20:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Én csak most találtam rá erre,azóta sikerült valamit eladnod?
2023. aug. 26. 21:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem foglalkoztam vele azóta.
2023. dec. 9. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!