Valoban meglehet nezni Instagramon privat profilok kepet anelkul hogy kovetnenk oket?
Rengeteg ilyen videot lattok a youtubon. Belepnek valami oldalra letoltenek 2 programot es elvegzik azt amit kernek, majd lathatjak a kijelolt profil privat kepeit.
[link] itt egy masik oldal, telefonszamot ker vagy sms-t. Miert?
Kamu? vagy valoban mukodik?
Nem probaltam ki.
én a helyedben nem adnák meg semmi telefonszámot és bankszámla számot sem hiába ingyenest ir.
több hónapig kerestem ilyet ahova semmit nem kér...én nem találtam.
Ha valamire nem ad lehetőséget az oldal, akkor azt megkerülni sincs mivel. Egy külső oldalnak ugyanúgy nem lesz hozzáférése, ahogy neked sincs. A rendszerben szabályozva van, hogy a nem nyilvános adatokat nem tudod lekérni egy fiókból, ahhoz az API sem fér hozzá mert nem kapja meg. Onnantól kezdve pedig hiába van olyan oldal ami le tud kérni adatokat, a 'nem nyilvánosra' állítottat ugyanúgy nem tudja.
A többi pedig már a lehúzás része, hogy még pénzt is kérnek valamiért, amit nem tudnak (mert technikailag nem lehet) neked prezentálni.
Az oldal pedig úgy kamu ahogy van, bármilyen szöveget írsz be (megnéztem egy nem létező fiókkal), ugyanazt kiadja hogy megtalálta, majd ugyanaz a fiktív animáció fut le, aminek a végén kéri a pénzed.
Jobb vírusirtó azt is kiírja neked, hogy egy kamu verifikációs szkript fut le, konkrétan: not-a-virus:HEUR:AdWare.Script.FakeVerification.gen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!