Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért jelzi szinte minden...

Miért jelzi szinte minden weboldalra a Chrome hogy nem biztonságos?

Figyelt kérdés
eredmenyek.com nso.hu, sőt a gyakori kérdésekkel is probléma van azt jelzi hogy nem biztonságos az oldal. Utána persze a speciális beállításokra megy és ott megnyitom akkor megnyílik az oldal viszont az eredmények.com akkor sem töltődik be teljesen, csak a keret látszik viszont maguk az eredmények nem tudnak betőlteni....
2022. jan. 8. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert az újabb böngészők csak a https protokollt fogadják el, a régebbi, http-s oldalakat már nem. De ez nem jelent feltétlenül kockázatot.
2022. jan. 8. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha mindenre ezt írja, akkor az szokott a hiba lenni, hogy a gép órája nincs megfelelően beállítva, és azt hiszi, hogy nem érvényesek a tanúsítványok.

Második leggyakoribb hiba, hogy extrém régi, nem frissített oprendszer van telepítve, ami nem tud mit kezdeni a mai tanúsítványokkal.

2022. jan. 8. 12:06
 3/6 A kérdező kommentje:
ezt értem, anyósomnál van ez a gép, eddig akárhol próbáltam rá menni az eredmenyek.comra soha nem volt vele ilyen probléma sőt Németországba sem... akkor ezen e gépen van valami elállítva kérdés hogy mi?
2022. jan. 8. 12:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Pl. a dátum/idő? Szövegértés?
2022. jan. 8. 12:08
 5/6 A kérdező kommentje:
óraval minden rendben, viszont win 7t van a gépen..
2022. jan. 8. 12:12
 6/6 A kérdező kommentje:
természetesen az első válaszom az első válaszolónak érkezett, mikor elküldtem frissítette az oldalt és megérkezett a te válaszod (2. válaszoló). ezek után a jogosultságom miatt 3-4 percet várnom kell a kövi válaszig... szóval a bunkó megnyilvánulásodra az én kérdésem hogy logikus gondolkodás?
2022. jan. 8. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!