A citromail jelszavamat meg tudom változtatni valahogy?
Figyelt kérdés
Erősebb jelszóra akarom cserélni, hol lehet beállítani?2022. jan. 8. 06:17
1/8 anonim válasza:
Nem tudod megváltoztani, mivel tudod hogy hol kell. :)
2/8 anonim válasza:
A bal oldali címsorban "Továbbiak", majd "Beállítások" és JELSZÓ.
3/8 anonim válasza:
minek használ valaki 2022-ben citromailt? saját magad égeted vele
4/8 anonim válasza:
#3: Mi bajod vele? Én is azt használom, nekem jó. Ami nekem kell azt tudja, nincs túlbonyolítva.
5/8 anonim válasza:
mert annyira igénytelen, hogy a használóját minősíti
6/8 anonim válasza:
#5: Hülyeség. A levél az levél, tökmindegy, milyen címről érkezik. Ugyanaz van a borítékban ha Budapest 1. sz postán adják fel mintha az ipolypásztói kispostán. Kicsit sznobok vagyunk, nemde? Ne válaszolj, részemről zártam a témát, nem olvasok vissza.
7/8 anonim válasza:
az általános vélekedésről beszéltem. nem én gondolom így, hanem mások is. egy Gmail-es címet tudsz csinálni egy perc alatt, és biztonságosan működik. ez pont olyan, mintha még lenne iwiw és te csak azon lennél, a fb-on meg nem. nem haladsz a korral. félre ne érts, leszarom a fb-ot is, csak a fejlődés hiányát szerettem volna érzékeltetni.
de egyébként tőlem bárki használhat bármit. csak ha pl. párt keresel, és ezzel a címmel írsz, akkor aki nem ezen a szinten netezik, az rögtön tudja, hogy nem illetek össze.
8/8 anonim válasza:
Nem a kérdésre válaszolok,hanem a felmerült Citromail használatáról. Nekem a Telekomos, Gmailes és Citromailes cimem is van és mindegyiket használom, részben másra. A Citromailes címem 2008 óta van meg és tökéletesen működik. Az,hogy nem elegáns? Nem tudom, de magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!