Ha valakit törlök FAcebook-on az ismerősiem közül, még láthatja, hogy elérhető vagyok -e Messengeren?
A 8-as vagyok.
Az elfogadott engedélykérést is vissza lehet szüntetni.
Van a messengerben alul, hogy chatek és emberek, aztán utána van az, hogy Elérhető és Történetek és afölött van egy kis telefonkönyv, ami fehér emberfejet jelképez 3 egymás alatt levő pontokkal és ott lesz az elérhető emberek neve mellett az "i" jelzés, aki csak engedélykérés elfogadásával lett felvéve a messengeredre és a neve mellett az "i" jelzésre nyomj rá és akkor kontakt eltávolítása.
Onnantól már nem fogjátok egymás elérhető állapotát látni és ha megint írna neked, ismét az engedélykérésekben kapod meg az üzenetét.
#11-es
Már több helyen olvastam ezt a módszert, de nincs nálam olyan telefonon, hogy kontakt eltávolítása. I betű van, de csak tiltani, jelenteni tudom.
Vagyis I betű csak akkor van, ha rákattintok az emberkére.
De a listában, ahogy jönnek, nincs melletük semmi.
A 11-es voltam.
Az "i" jelzést ha megnyomod a neve mellett, ott lesz, hogy kontakt, vagy ha nem kontaktot ír, de akkor partner eltávolítása. Ugyanazt jelenti, de ez csak azon az illetőn működik, aki nincs Facebookon bejelölve, hanem csak messenger engedélykérés elfogadásával lett hozzáadva a messengeredre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!