Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok discordon olyan...

Violka kérdése:

Hogyan tudok discordon olyan botot csinálni ami úgy ad rangot az embereknek hogy ők választják ki?

Figyelt kérdés
Láttam ezt valamilyen bottal csinálták, ha valaki tud segíteni akkor írja le nekem hogy kell olyat csinálni, köszi!

#szerver #Rang csinálása
2022. jan. 3. 18:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Jelenleg ket elterjedt discord library van, egy nodejs egy pedig python, tudasban hasonlok, szval ez egyeni preferencia. Utana kuldesz egy uzenetet egy csatornara (akar a bottal), rateszel egy event listenert az uzire ami lefut ha reakciot nyomnak ra es utana meg par iffel eldontod h milyen rangot kapjon. Vagy egyszerubben megoldhato vmi bottal pl mee6 v hasonlo, de en a custom botok hive vagyok
2022. jan. 3. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!