Hogy engedhet meg magának egy nagy forgalmú site 20 éve elavult primitív megjelenést?
Nekem bejön.
Egyszerű letisztult.
1. A design, a megjelenés önmagában szubjektív tényező.
2. 20 éve az oldal teljesen máshogy - a kor szellemének megfelelően - nézett ki:
3. Attól, hogy valami régi, vagy leegyszerűsített még elláthatja a feladatát. Nem kellenek több száz kB-os animálást elősegítő Javascript függvénykönyvtárak, 8K-s háttérképek/videók egy híraggregátor oldalhoz.
Esetleg úgy, hogy nem a divatot követi, hanem az észszerűséget. A tartalmat tartja fontosnak, nem a formát.
Mindig is szomorúsággal töltött el amikor az értelmetlen, nyomulós retinapettinggel akartak letaglózni, nem a mögöttes tartalommal.
(Megjegyzés: A válaszom nem a kérdésben felvetett oldalról szól. A hírkeresőt nem használom és nem is ismerem)
#3 Nem látok sok különbséget.
Semmi konkrétra nem gondoltam, csak némi változásra, igazodásra a korszellemhez, a többi híroldalhoz, egyik sem csicsás, és nincsenek telezsúfolva animációkkal sem. A kód is pont olyan, mint 20 éve volt. A Google Hírekkel pl. nincs problémám.
ez nem tűnik elavultnak, max a mobil oldal szegényes
láttam már elavult weboldalt, ami desktop-on is rosszul nézett ki két évvel ezelőtt
és olyat is, aki meglépte a modernizálást és csak használhatatlanabb lett
#5: Nem látsz különbséget??? Ember nyisd már ki a szemed!
[link] - bal oldalon a 2002-es állapot (kisebb betűk, vékonyabb blokkok, kisebb kontraszt a betűk és a háttér között, háttérkép, csicsás logó, a lekerekített gombok és blokkok grafikai elemekkel megoldva - a 2000-es évek elejének webes divatja szerint); jobb oldalon a jelenlegi (nagyobb betűk, szélesebb blokkok, nagyobb kontraszt a szöveg és a háttér között, háttér és grafikai elemek nélküli minimalista kinézet, összekicsinyíthető blokkok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!