Hogy a francba nincs DIGI Debrecen belvárosában?
Sziasztok. Költözni tervezek. Eddig, mindig DIGIm volt és elégedett voltam vele. Biztos a többi szolgáltatónál is stabil a net meg minden, csak 2-3 szoros áron:)
Egy idén befejezett (Vagy talán tavaly? A debreceniek biztos jártak már a közelében, a Párizsi udvarban a Plázától pár perce van az albérlet) építményben lenne az albérlet, viszont a DIGInek ott nincs szolgáltatása. Hogy, lehet ez? Lehet azért mert új az építmény vagy valami? Viszont, ahogy néztem az egész Hunyadi János utcában nem lehet tőlük rendelni.
Persze nem ez fogja eldönteni, de azért ez egy pár ezer pluszt jelent havonta :/
Még nem húzták be oda a kábelt, ennyi. Az is lehet, hogy nem is engedték csak egy szolgáltatónak, hogy behúzza a kábelt. De ha a Párizsi udvarban bérelsz lakást, akkor nem hiszem, hogy a net ára fog földhöz vágni...
Nem mellesleg a Digi sem lesz már sokáig olcsó és jó. Lölöke hamarosan el tönkre fogja vágni.
Igen, közben megtaláltam, hogy van még Voda is itt. Hát, egy fokkal jobb, mint a rózsaszín hulladék.
#2 Igen tudom sajnos:/
Hát pedig az van, hidd el :D
A Hunyadi utcánál a 7562/4 HRSZ-t kell választani a Digi honlapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!