Hogyan tudnék Disney+ előfizetést itthonról megkötni?
Üdv, szóval az odáig rendben van, hogy egy VPN-el mondjuk amerikai vagy angol IP címet állítok magamnak, de van még egy biztonsági layer a Disney-nél, nevezetesen, hogy a kártya, amivel fizetsz a szolgáltatásért, abban az országban kell regisztrálva legyen, ahol az előfizetést kötnéd (tehát Amerikában amerikai kártyával, UK-ben angol kártyával, és így tovább).
Próbáltam Revolut-al és PayPal-al is, nem sikerült egyikkel sem, kiszagolja hogy egy Magyarországon regisztrált kártyával akarok fizetni.
Próbáltam átállítani az országot PayPal-on, de nem lehet, új előfizetést kell csinálni. Azt is elkezdtem, de úgy kezdődik hogy meg kell adni egy amerikai mobil számot, ami nincs, elkezdtem mindenféle app-okat nézni amik adnak ideiglenes mobil számokat, de feladtam végül...
Mit javasolnátok? Angliában van ismerősöm, akit meg tudnék kérni hogy kösse meg nekem az előfizetést, de igazából az amerikai library-t szeretném nézni (plusz előfizetnék a Hulu-ra és az ESPN+-ra is), úgyhogy elsődlegesen azt szeretném megoldani, ha lehet.
De honnan szerezzek amerikai mobil számot? Mert így kezdődik az új PayPal fiók regisztrációja, hogy meg kell adni egy +1-es számot amire rögtön jön egy kód amit be kell írni.
Vannak app-ek, de olyan 7-10 dollár per hó amiket én találtam. És úgy már azért kezd drágulni az előfizetés, ha hozzáadom a 12 dolláros VPN-t plusz magának az előfizetésnek a 13 dolláros költségét is. Havi 10ezret nem ér a Mandalorian:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!