Hogyan tudnám vissza szerezni a Facebook profilom?
Történt az,hogy a drága facebook algoritmus fogta magát és felfüggesztette a felhasználói fiókomat egyik percrol a másikra,amin nagyon sok fontos dolog volt nekem,munka ügy-kapcsolattartás több mint 10 évnyi adat,ment a levesbe. Akartam kérni felülvizsgálást hogy ez 1 tévedés...Errefel eljutok a Személyi igazolvány stb felöltéséig és ez fogad:
Nem tudjuk újra ellenőrizni a fiókod letiltására vonatkozó döntést.
A koronavírus-világjárvány (Covid19) miatt kevesebb munkatárs áll a rendelkezésünkre a bejelentések ellenőrzésére, emiatt ezt a döntést egyelőre nem tudjuk újra ellenőrizni.
wtf????? Kész röhely ez a bughalmaz f0sbook,egyenesen utálom de sajnos szükséges nekem is legyen a fennt emlitett dolgok miatt. csesznek rá az ilyen gondokra,és attól tartok ezzel meg is válaszoltam a kérdésemre a választ.... Más is járt már igy? mit lehet tenni? semmit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!