Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol kellene hirdetnem, hogy...

Hol kellene hirdetnem, hogy találjak egy informatikus zsenit, aki bizonyos dolgokat nekem privátban találkozva elmagyarázna?

Figyelt kérdés
Természetesen fizetnék érte. :)

2021. dec. 30. 17:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10: de kár:((((.

Nyilván nem akarok megkérni senkit, hogy nekem valami illegálisat tegyen. De okosságokat szivesen meghallgatnék és szivesen vennêk efy olyan fix kontaktot/ismeretséget, aki kiismeri magát a têmában. Termêszetesen kutatok, keresek is a témában és nem mondom hogy hülye vagyok, de nem voltam soha egy olyan ember aki sok időt töltött volna a számìtógép előtt, ezáltal bizonyos ismeretek hiânyoznak. Tételezzük fel, hogy a dark neten szeretnék politikai têmában olvasni, ùjságíróktòl, olyan infókat begyűjteni, ami a mêdia által el van rejtve előlünk vagy el van tusolva. Tételezzük fel, hogy fórumba is be akarok nêzni, ahol okosságokat osztanak meg egymással az emberek, számtech megoldásokat bizonyos rendszerek kijátszására- csínynek nevezném ezt inkább, nem nagy horderejű csalâsnak. Tegyük fel, hogy van Tor nálam letöltve ès hatezer kérdésem lenne hozzá és ezt egy hozzâértőtől személyesen szeretném megtudni. Akármennyit olvasok, mindig jön hozzá valami plusz info, hogy de erre kellene odafigyelni egy ilyen keresésnél, meg arra, elegem van, hogy ùgy érzem soha nem kapom meg a teljes képet, mert mindig van valami szàmtech infó, amiröl ugye nem tudtam.

2021. dec. 31. 10:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Tételezzük fel, hogy a dark neten szeretnék politikai têmában olvasni, ùjságíróktòl, olyan infókat begyűjteni, ami a mêdia által el van rejtve előlünk vagy el van tusolva. "

Ez színtiszta konteó, nem fogsz semmi ilyesmit találni. A wikileaks vagy hasonló leleplező-szivárogtató oldalak is pont azért vannak kint a nyílt és felszíni neten, hogy minél szélesebb körben a nyilvánosságra kerüljenek dolgok. Már ennek ellentmond a titkos-rejtett weben való hozzáférés. Ha valami titkos, nem lesz fent sehol. Ha pedig nyilvánosságra kerül, akkor azok vezető hírek lesznek.

Csalódni fogsz, de nem létezik egy olyan alternatív világ, ahová a beavatott szerencsések bekerülhetnek, és rájöhetnek arra, hogy a mi világunk egy nagy hazugság.

[link]

2021. dec. 31. 10:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Fura, amit mondasz, mert úgy tudom kínai és észak-koreai újsâgírók cikkjei is vannak fent, akik a kommunista rezsim beavatkozása nélkül szeretnék megosztani a gondolataikat..
2021. dec. 31. 10:40
 14/16 A kérdező kommentje:
Én többek között pont ilyenekre lennék kiváncsi és bizonyos csekêlységek számtech-es kijátszásáról is szeretnék olvasni.
2021. dec. 31. 10:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Oké, ez jó érv (bár ahol kivégzést vagy teljes családi beutalót egy munkatáborba kockáztatnak a publikálással, nem gondolom hogy nagyon erőltetnék ezt). Én csak ilyen nagyon vad konteókban gondolkodtam, hogy például az oltást promozzák mindenhol, de a darkneten fent van hogy közben megcsipelnek mindenkit.

Azt viszont tartom, hogy hogy ezek a darknetes oldalak nincsenek védve semmilyen reprodukálástól. Ha hozzáférsz egy tartalomhoz, akkor szabadon átviszed/másolod/letöltöd-feltöltöd a felszíni webre, senki nem akadályoz meg benne. Ha vannak is ilyen underground politikai dolgok, ott a TOR csak egy eszköz a feltöltő lenyomozhatóságának megnehezítésére, ettől függetlenül minden mehet a nyilvánosság elé.

2021. dec. 31. 10:52
 16/16 SIDLER22 ***** válasza:
Privátban én pár kérdésedre hajlandó vagyok válaszolni ha kell.
2021. dec. 31. 11:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!