Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebooknak van magyar supportja?

Kecskebéka111 kérdése:

Facebooknak van magyar supportja?

Figyelt kérdés

A minap le lettem tiltva facebookon indoklás nélkül, nem tudok bejelentkezni, és 30 napom van felülvizsgáltatni hogy jogos volt-e a tiltás

Viszont mikor fel töltöm a személyi igazolványról a képet, akkor ki írja hogy Covid miatt nem dolgoznak és nem tudják ellenőrizni.

Tehát várhatok 30 napig és véglegesen törlik, mert mást nem igazán tudok csinálni

Instagram is ugrott, illetve be regisztráltam egy új facebook profilt, pár óra múlva azt is tiltották

5 support emailt irtam már nekik de semmi reakció

Esetleg magyar support van, akik válaszolnak is??

2021. dec. 30. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondolkodj el azon csináltál-e valamit, ha nem jogos, akkor irhatsz nekik majd válaszolnak.

Amúgy mennyi időre lettél tiltva azt nem irja?

2021. dec. 30. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
47%

Már vagy a hatodik ilyen kérdés az elmúlt két nap alatt.

Megint sz@r a rendszer, úgy látom

2021. dec. 30. 15:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Elsőnek:

Nem csináltam semmi szokatlant, csak azt amit mindennap szoktam.

Facebookot nem nagyon használom semmire, inkább csak a messengert kapcsolattartásra, ott viszont nem szoktam küldeni olyan képet ami nem állja meg a helyét

Nem x ideig tiltottak ki, hanem egyszerűen zárolták a profilt, és 30 napig reklamálhatok, vagy véglegesen törlik a profilt

Reklamálni meg nem tudok, mert covid miatt nem dolgoznak és nem foglalkoznak vele, de ezt ki is írja a súgóközpontban.. tehát nem tudok kezdeni semmit sajnos

Bízom abban hogy amiket írtam emaileket arra valamelyikre reagálnak és segítenek

Másodiknak:

Akkor úgy látom nem vagyok egyedül, de ez nem vigasztal nagyon :/

2021. dec. 30. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:
ne nagyon remenykedj hogy valaszolni fognak, en majd 4 hete irtam nekik de semmi valasz
2021. dec. 30. 16:41
 5/5 walk w1th mee ***** válasza:
szintén ugyanez nálam is,lenyeltem,csináltam másik fiókot,azt is le tiltották hogy igazoljam hogy valós személy vagyok amit megtettem,és szépen azt a választ kaptam hogy nem biztos hogy meg tudják vizsgálni a covid19 miatt.wtf??????
2022. jan. 2. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!